Amikor felülkerekedik a fáradtság…

Az elmúlt időszakban egyszerűen nem volt energiám új bejegyzést írni. Témám nagyon sok lenne, csak az energiám fogyott el… Most töltöm be a 7 hónapot és hetek óta élőhalottnak érzem magam. Nem is csoda, ugyanis a vérnyomásom 85/55 folyamatosan. Ha ülök vagy állok hosszabb ideig, akkor ennél lejjebb is megy! Ha szaladgálok a kisfiam után, akkor picit jobb, de ez szerintem csak a tudat miatt van, hogy addig sem foglalkozom a saját bajaimmal.

Legszívesebben egész nap csak aludnék. És amikor sikerül megoldani, hogy más vigyáz Petikére, akkor ezt is teszem. Nem foglalkozom sem a házimunkával, sem a munkámmal, csak a legszükségesebb minimumot csinálom meg, helyette alszom…

Ez nem depresszió vagy nemtörődömség. Beszéltem a védőnővel és szerinte az alacsony vérnyomásom okozza.Folyamatosan zúg a fejem és ha gyorsan fordítom el, akkor elmosódik a kép körülöttem. Próbáltam egész nap pihenni, az sem segített. Próbáltam aktív lenni egész nap, sokat sétáltam, tornáztam és nem feküdtem le. De akkor sem volt jobb. Egy cseppet sem sikerült feljebb tornázni a vérnyomásom.

Ti hogy élitek túl ezt az időszakot?

Kapcsolódó bejegyzések:

Vezetés terhesség alatt

Mikor lehet érezni az első rugásokat?

Hol lehet csinos és kényelmes kismamaruhát venni?


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.