Mennyit fogytam a Saxendával 1 év alatt?

Az elmúlt 1 évben többen fogytam, mint korábban bármikor egyszerre. Nem gyorsan, csak szépen lassan, de mindig ment le 10-20dkg. Volt, hogy stagnáltam, volt, hogy jobban volt étvágyam, mégis összességében hatékonynak tartom a Saxendát. Anyukám Ozempic-et használ, és neki is ugyanez volt a tapasztalata.

A legnagyobb adható adag a napi 3mg, én ezt csak a legvégén értem el. 1,8mg-ig mentem fel, azt tartottam fél évig. Majd megemeltem 2,4-re, de akkor nagyon égett a gyomrom, így visszacsökkentettem. Most, a legvégén “nyomtam meg kicsit”, felmentem pár hétre 3mg-ra, mert nem égett a gyomrom.

Az 1 év alatt – sajnos – nem kezdtem el tornázni. Pedig mindig terveztem, de nem jutott rá időm. Két kisgyerek mellett sajnos csak este férne bele, de egyszerűen nincs hozzá lelki erőm. Nem is diétáztam tudatosan. Csak annyit ettem mindig, amiről tudtam, hogy nem leszek rosszul tőle.

Mert ugye a Saxendával nagyon könnyű annyit enni, amitől aztán olyan hányingerem lesz, hogy egész este csak a WC-t támasztom. Tehát nagyon kell figyelni evés közben. Ha úgy érzem, tele vagyok, akkor nem szabad többet enni, mert hatalmas szenvedés lesz a vége!

Én nagyon édességmániás vagyok, de a folyamatos nassolási vágyam lecsökkent. Voltak néha olyan időszakok – leginkább idegesebb időszakok – amikor több csokit ettem mint kellett volna, de az mindig úgy eltelített, hogy 2 kockánál mindig megálltam, mert egyszerűen nem esett jól, elmaradt az a hatás, ami korábban volt.

Tehát a következő súlycsökkenést mindenféle önmegtartóztatás és torna nélkül értem el!

35 éves vagyok most. 96,5kg-mal kezdtem a diétát. 1 év után most 80,2kg vagyok.

Tehát: 16,3 kg ment le.

Én ezt nagyon jó eredménynek tartom. 12 hónap alatt 16 kg egy nagyon egészséges tempó, nem terhelte meg a szervezetem.

Mennyi pénzbe került? Megérte ennyit költeni rá?

Az a durva, hogy szerintem semmibe sem került… Amióta szedem, annyival kevesebbet eszek, hogy a gyógyszer árát megspóroltam. Nem ültem be azóta sütizőbe (mert nem esik jól), nem vettem csokit, és ebédre is csak pár falatot eszem. Ha elmegyünk valahova ebédelni, kis adagot kérek, és amit meghagyok és hazahozok, azt megeszem másnap ebédre. Kb. 3 hét alatt fogyott el egy doboz, ami 35.000 Ft-ba kerül. Ennyit simán megspóroltam kaján…

Kövess Facebookon, hogy ne maradj le az újdonságokról!

Kapcsolódó bejegyzések:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.