Játék teszt – Fisher-Price ugráló zebra

Úgy vettem észre, hogy egy elég népszerű játékról van szó. Sokaknak akad meg rajta a szemük a játékboltban, viszont jön a kérdés: megéri-e megvenni? És ha igen, milyen korban?

Ár-érték arány

Ha Fisher-Price-ról van szó, akkor abban biztosak lehetünk, hogy egy tartós, minőségi játékot kapunk. Viszont a márka miatt sokszor egy kicsit túl vannak árazva a termékek. Nekem sikerült egy egészen jó akciót kifognom, amin felbuzdulva megvettem. Kicsit sem bántam meg.

Milyen korban használható?

Sok helyen olvastam, hogy gyorsan kinövi a gyerek. Ez meg kell erősítenem: amikor már fel tud egyedül ülni rá és leér a lába, onnantól kezdve fél év és igazából már kinövi. Még szerencse, hogy a gyerekeket ez egyeltalán nem érdeklni 🙂 Szerintem érdemes jóval azelőtt megvenni, amikortól rá tud ülni. Amikor már felkapaszkodik (8-10 hónapos kor), akkor is tud játszani a zebra fején lévő pörgős, zörgős, zenélős résszel. Aztán majd ha elég nagy lesz, akkor rá is ül. És ha még meglesz a játék, akár 5 évesen is rá fog ülni néha pár percre, mert jó móka.

3 éves (101 cm magas) fiam a zebrán

Mit tud a játék?

Rá lehet ülni, és amikor a gyerek súlya kicsit lenyomja, akkor körbe-korba lehet rajta forogni. Közben lehet fel-le ugrálni.
Ha be van kapcsolva, akkor minden érintésre elkezd zenélni. A fején van egy pörgethető henger tele golyókkal, ez zörög akkor is, ha nincs bekapcsolva. A piros és zöld henger fel-le mozgatható és pörgethető, érintésre ez is zenél.
A hangerő két fokozatban állítható.

Kapcsolódó bejegyzések:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.