Saxenda tapasztalatok 5. rész – 5-6. hét eseményei

Az adagot megemeltem 2,4mg-ra. Lórúgásszerűen elkezdtem érezni a hatását. Több este volt, hogy nem is vacsoráztam semmit, mert úgy éreztem, teljesen tele vagyok. Néha beiktattam tízórait és uzsonnát, de azt is csak az emésztésem javítása miatt. És felfedeztem egy nagyon jó módszert a Saxenda hatásának növelésére!

A szuri időzítése

Eddig is kísérleteztem az időpontokkal, az elején vacsora előtt adtam be, később előrébb hoztam az időpontot, már egészen ebéd utánra. Azért gondoltam így jónak, mert napközben nem szoktam sokat, enni, az estét viszont végignassolom, ekkorra szerettem volna ha a legjobban elveszi az étvágyam.

Aztán gondoltam egyet, és beadtam ebéd előtt egy órával. 11-kor ugyebár már nagyon éhes voltam, de mire eljött az ebédidő, teljesen szűknek éreztem a gyomrom és alig bírtam pár falatot enni. Ekkor jöttem rá, hogy mekkora barom voltam eddig 🙂 Azóta délelőtt adom be és sokkal erősebbnek érzem a hatását.

Napi étrendem

Reggeli: egyeltalán nem fogom vissza magam. A szokásos adag müzlit tejjel megeszem, néha pár falat nápolyi, de olyan is volt, hogy egy lángost bevertem egyedül.

Tízórai: ritkán eszem, ha igen akkor egy müzliszeletet, pár szelet zabfalatokat, vagy egy túrórudit szoktam.

Ebéd: nem főzök magamra. Amit a férjem eszik, azt eszem én is, viszont nagyon pici adagokban. Fél szelet rántotthús és két kanál rizs után délután 2-ig minden bajom van…

Uzsonna: ez ki szokott maradni

Vacsora: annyira erős a hatás, hogy megfőzöm a családnak a vacsorát, és eszembe sem jut, hogy megkóstoljam. Elkezdenek enni, én nem is eszek. Aztán a gyerekek maradékából eszem pár falatot (kb. fél zsömle egy szelet felvágottal, vagy mondjuk 1 virsli). És ennyi… este lefekvés előtt még bedúrok egy joghurtot, de azt sem éhségből, hanem csak amiatt, nehogy megint székrekedésem legyen.

Mennyit fogytam az 5. és 6. héten?

Az 5. héten 1kg-ot, a 6. héten pedig 0,6kg-ot.

Összesítés: 6 hét alatt 4,6kg-ot fogytam. (94,5kg-ról 89,9kg-ra)

Kövess Facebookon, hogy ne maradj le az újdonságokról!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.