Miért indítottam a blogot?

A terhességem során eszméltem rá, hogy mi – Anyukák – nagyon szeretjük megosztani egymással tapasztalatainkat és őszinte kíváncsisággal hallgatjuk, ahogy más Anyukák mesélnek a gyereknevelés kérdéseiről. Más témában az emberek eléggé zárkózottak, de ha gyerekekről van szó, rögtön megvan a közös pont és órákat tud egymással beszélgetni két idegen is.

Én azonban sok olyan helyzetet éltem/élek át mind a terhességem, mind a gyereknevelés során, amiben nagyon nehéz kikérni mások tapasztalaton alapuló tanácsát. Adódhat ez abból, hogy egy viszonylag kisebb településen lakunk, de abból is, hogy a férjemmel próbáljuk nem a többség által kitaposott utakat járni.

Biztosan vannak sokan mások, akik ugyanazokkal a kérdésekkel találkoznak, amelyeken én már átmentem. Hát ezeket szeretném megosztani veletek a babatervezéstől, a terhességen, szülésen át egészen a gyereknevelés témaköréig.

Ha kérdésed van bármivel kapcsolatban, vagy szívesen javasolnál témát, likeold a Babamamablog oldalt Facebookon és írj Nekem, válaszolni fogok! Ha nem akarsz kérdezni, akkor is lájkolj, nem haragszom meg érte 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.