Rántotthúsnak vettem néhány szelet tarját, de végül nem jutottam el odáig, hogy elkészítsem. Este semmi kedvem nem volt panírozni, így gondoltam, megsütöm natúr. Felkészültem rá, hogy biztosan medvetalp lesz, de úgy voltam vele, éhes vagyok, megeszem úgy is. Nagyon kellemes csalódás ért, amikor megkóstoltam!
Fűszerezés
Sütés előtt nem kloffoltam meg. Só, bors és egy kis fokhagymapor került rá. A sütési idő vége előtt 5 perccel megkentem mustárral.
Sütési idő
Az air fryerbe helyezve nem baj, ha kicsit fedésben vannak, mert felére össze fog mind menni.
Sütés közben nem fordítottam. 180 fokon 25 percet sütöttem.
Ezt viszont nem lehet biztosra venni, ez olyan “erősebb” hús volt. Amit rákövetkező alkalommal vettem, annak 20 perc is elég volt. Szóval azért figyelni kell.
Tálalás
A hűtőben találtam egy kis paradicsom és paprika maradékot. Felvágtam, tettem rá sót, borsot, cukrot és egy picit ecetet. 10 perc alatt eresztett egy kis levet, nagyon finom lett. Egy kis hagyma fel tudja még dobni, de én most nem a salátába tettem, hanem megpirítottam és a párolt rizzsel kevertem össze. Isteni finom!
Kövess Facebookon, hogy ne maradj le az újdonságokról!
Korábbi bejegyzések: