Szuper ajándék a 2 éves kisfiamnak

Töménytelen mennyiségű játékunk van itthon, viszont a legtöbbel csak 1-2 percet játszik Petike, ha játszik egyeltalán. Most viszont sikerült egy olyan játékot szerezni, ami szinte egész nap a keze ügyében van.

A férjemmel csak úgy csalingáztunk a Müllerben, amikor a játékoknál valamiért megtetszett ez a szerszám készlet. Nem is volt egy nagy összeg, olyan 5-6000 Ft lehetett. Gondoltunk egy nagyot és csak úgy megvettük neki.




A szerszámok jó minőségűek. A csavarbehajtó elemes, irányváltós, szinte mint az igazi.

Amikor hazaértünk és odaadtuk neki, annyira imádta, hogy másnap a nagymamához is vitte magával. Belepakolta szépen a dobozába, megfogta és anélkül nem mehettünk sehová.

Mostmár kb. 3 hónapja van meg, de amikor benn vagyunk a házban, az az első, hogy ezt előveszi. Csavaroz, kalapál, fűrészel… feltalálja magát. Van még egy ugyanilyen Bosch készletünk, abban van még kalapács, csavarhúzó, fűrész, mindegyik egy kicsit máshogyan néz ki mint ezek. Így teljes a készlet 🙂

Szóval ha kisfiad van, ezt mindenképpen javaslom. De vigyázat, mert ha a gyerek otthagyja a játékot, Te fogsz vele játszani 🙂




Kapcsolódó bejegyzések:

A legjobb karácsonyi ajándékok 1-2 éves kor között

Fogja használni a gyerkőc a csendeskönyvet?

A legjobb játékok 1 éves gyerekeknek

Munka vs. gyerek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.