Terhességi teszt lombik után

A beültetéskor a legtöbb intézetben kapsz egy darab terhességi tesztet azzal az instrukcióval, hogy a beültetés utáni 14. napon végezd el a tesztet. De miért kell ilyen sokat várni? Érdemes-e hamarabb tesztelni? Mi a különbség a különböző tesztek között?

Ezek a kérdések engem is nagyon foglalkoztattak. 7 inszemináció és 3 lombik után már elég nagy tapasztalatom lett a terhességi tesztek terén, ezt szeretném megosztani Veletek!

Mi a különbség a terhességi tesztek között?

A legfontosabb az érzékenység. A piacon mostanában 10 mIU/ml, 20 mIU/ml és 25mIU/ml érzékenységűeket találsz. A gyakorlatban ezek kb. 1-2 nap különbséggel tudják kimutatni a terhességet. Én mindig az érzékenyebbet kerestem a boltokban, aminek utólag belegondolva nem túl sok értelme volt. Még egy patikában a 20-as ára pár száz forint, az érzékenyebbért 1500 Ft-ot is elkérhetnek.A kinézetét tekintve van tesztcsík (vizeletbe tartod), tesztkazetta (pipettával teszed rá a vizeletet) és vizeletsugaras (rápisilsz). Mindegyik ugyanolyan elven működik, csak a körítés több. Ha el szeretnéd tenni emlékbe, akkor a vizeletsugarasat javaslom, de amúgy a tesztcsík is teljesen jól funkcionál.

Mikor mutatják ki a terhességet?

A megtermékenyítést követően kb. 5-7 nap alatt ágyazódik be az embrió, ekkor kezd el termelődni a hCG hormon. A vérvételhez képest a vizelet hCG szintje 2-3 napos “csúszásban” van, így matematikailag 8-10 napnál már kaphatsz pozitív tesztet, a várható menstruáció előtt 4-6 nappal. Ez persze nagyon ideális állapot. A szakemberek azt javasolják, hogy a megtermékenyítés után 14 nappal érdemes először tesztelni, akkor már nagy bizonyossággal a valósat mutatja a teszt.

Mennyire erősnek kell lennie a csíknak?

Ha a fény felé fordítva már látod, hogy hol kellene lennie a pozitív csíknak, az már pozitív. Sosem fogsz olyan erős csíkot kapni, mint az ellenőrzőcsík.


Miért veszélyes túl hamar tesztelni?
Előfordulhat, hogy az embrió elkezd beágyazódni és így a vizeletben megjelenik a hCG hormon. A beágyazódás viszont nem megy végbe és végül meghiúsul a terhesség és akár időre megjön a vérzésed. Tegyük fel, tesztelsz a 10. napon és kapsz egy pozitív tesztet, rá 4 napra pedig megjön a vérzésed. Gyakorlatilag nem is volt terhesség, de Te már beleélted magad. Ez elég nagy csalódást tud okozni.

Lombik után a leszívástól vagy a beültetéstől kell számolni a napokat?

Nekem nagyon furcsa volt, hogy inszeminációnál az ovuláció + 14 napnál kellett tesztelni, míg a lombiknál a beültetés + 14 napnál (vagyis ovuláció + 19 nap). Nem is értettem, az első alkalommal nem is mertem sokkal hamarabb tesztelni. Aztán elkezdtem józan paraszti ésszel gondolkozni: beültetésnél már 5 napos az embrió, és nem is kell megtennie az utat a petevezetéken át a méhig. Utánaolvasva valóban így van. A leszívástól kell számolni, a leszívás + 8-10 napnál már kaphatsz pozitív tesztet. De ismét elmondom: ez még mindig nem azt jelenti, hogy biztosan terhes vagy, csak azt, hogy valami elindult! És ha 8-10 napnál még nem pozitív az teszt, akkor sem biztos, hogy nem sikerült. Nem mindenki egyforma. Van, akinél a 12. napon még negatív a teszt, a 14. napon pedig pozitív. Tehát hamarabb is pozitív LEHET, de ha nem az, akkor se add fel, nincs minden veszve!

A nagy terhességi teszt próba lombik után

Nagyon kíváncsi voltam én is, hogy mikor lesz pozitív a teszt. Így amikor sor került a lombikra, beültetés (embrio transfer) utáni 3. napon már elkezdtem tesztelni (5 napos embriót kaptam vissza).
És láss csodát, az 5. napon lehetett látni, hogy hol kellene lennie annak a csíknak. Bizonyos szögből persze, jó fényviszonyok között. Tapasztalt róka lévén már tudtam, hogy ez jó jel. Majd minden nap erősödött a csík, ami jó jel.Tehát a leszívás (punkcio) + 10 napnál már nagyon-nagyon halványan pozitív volt a teszt, a képen pedig láthatjátok a folytatást.

Pregnancy test after IVF (ET+x day)

És akkor mégis miért mondják a Kaáliban, hogy csak 14 napnál tesztelj?

Azért, hogy elkerüljék a csalódást. Ha a beültetés utáni 14. napon még pozitív a teszt, akkor már túl vagy a legkritikusabb időszakon és nagy a valószínűsége, hogy az embrió stabil és nem lesz probléma. Ha olyan típus vagy, hogy ez alatt a 14 nap alatt másra sem tudsz gondolni, csak hogy mi lehet a teszt eredménye, akkor javaslom, hogy tesztelj nyugodtan minden reggel 1x, abból baj nem lehet.

Kövess Facebookon, hogy ne maradj le az újdonságokról!

Kapcsolódó bejegyzések:
Kötelező vizsgálatok lombikhoz
href=”http://babamamablog.hu/2018/02/09/lombik-program-3-resz-inszeminacio-vagy-lombik/”>Inszemináció vagy lombik?
A diagnózis
Hogyan is működik az inszemináció?

Ha kérdésed van bármivel kapcsolatban, vagy szívesen javasolnál témát, likeold a Babamamablog oldalt Facebookon és írj Nekem, válaszolni fogok! Ha nem akarsz kérdezni, akkor is lájkolj, nem haragszom meg érte 🙂

“Terhességi teszt lombik után” bejegyzéshez 45 hozzászólás

 1. NAgy baromság 14 nap után tesztelni csak azért hogy “elkerüljék” veled a csalódást! Nem tök mindegy? Ha nem sikerül 14 nap után sem fog! Nem tök mindegy mikor csalódik valaki 10dpon vagy a 14. napon? Nem tudom ki találja ki ezeket a hülyeségeket de falnak megyek tőle! Felnőtt emberek vagyunk senki nem rokkanik bele ha nem sikerül és ez nem napok függvénye!

  1. Teljesen egyetértek. Jobb hamarabb megtudni, mint 2 hétig feleslegesen kétségek közt örlődni, az senkinek nem tesz jót.

  2. Egyáltalán nem baromság! Inkább ez a cikk az. A cikkben ez áll: “[…]Előfordulhat, hogy az embrió elkezd beágyazódni és így a vizeletben megjelenik a hCG hormon. A beágyazódás viszont nem megy végbe és végül meghiúsul a terhesség és akár időre megjön a vérzésed. Tegyük fel, tesztelsz a 10. napon és kapsz egy pozitív tesztet, rá 4 napra pedig megjön a vérzésed. Gyakorlatilag nem is volt terhesség[…]” De ennek ellenére utána írja, hogy neki a 3. naptól bla-bla-bla. Ami egy nagyon extrém állapot.
   Nekem három nappal a hivatalos tesztelési nap előtt még teljesen negatív volt a teszt. A tesztelési nap előtti délután pedig már halványan pozitív. Kb. mint a cikk írójának a 8. napon.
   Hála az égnek, csak jóval ezután találtam rá erre a cikkre… Minden női test más. Pontosan ezért a 14 nap! Mert akkor már biztos. Előfordulhat, hogy még előtte nap is negatív a teszt. Szóval ennek a cikknek kb. semmi értelme, és pontosan ez ad okot pánikra azoknak, akiknek picivel is másként működik a teste. Inkább hallgatunk egy ismeretlen nőre, mint a minket vizsgáló, segítő szakemberekre?! Nonszensz.

 2. Szia Tündi,
  először is gratu, másrészt nagyon érdekelne, hogy milyen erősségű teszttel érted el a fenti eredményeket ( 10 vagy 25?).
  Köszi,
  B.

  1. Szia!

   10-es erősségűvel, de őszintén nem nagyon van különbség a kettő között, nagyjából 1 nap különbséggel ugyanazt mutatják ki.

 3. Szia Tűndi.
  Benne vagyunk egy gyógyszeres kezelésbe. 1 ebriot kaptunk vissza az 5. nap
  Február 20 án volt a beültetésem.
  Tűnetem anyi hogy a melleim fájnak viszked,meg a hasam de az egy picit gőrcsől is…
  Ma csináltam napkőzbe egy tesztet semmit nem láttam rajta…
  Remélem hogy sikerűlt… Érdekelne a véleményed.
  Űdv Szabina

  1. Szia! Bocs, de csak most láttam a hozzászólásod. Nekem az ötödik nap reggelén egy halványka csík volt. Én ilyen tüneteket nem éreztem egyik terhességemnél sem, nekem egész napos sírógörcsöm volt egy napig 🙂 Mindenkinél máshogyan jön ki a dolog, de az idegesség és a gyógyszerek is előhozhatnak tüneteket. Mostanra már kiderült gondolom, hogy sikerült?

 4. Kedves lombikosok,

  Egy újabb sikertörténetet szeretnék megosztani veletek és arról hogy mennyire fejben döl el ez a dolog. Elsö lombikos vagyok és elmondhatom hogy sikerült! Egy embriót ültettek be, hàrom naposat és 9 màsikat sikerült lefagyasztani. Beültetés utàni 11 napon vagyok és 2 napja tesztelek. Mindennap egyre csak erösödik a màsodik csikocska! Eleve úgy àlltam hozzà hogy csak sikerülhet, màsképp nem is történhet. Most még csak nézegetjük a férjemmel a pozitiv teszteket és olyan hihetetlen. Mindenkinek kivànom aki vàgyik rà, hogy àtélhesse ezt az érzést minél hamarabb, sosem szabad feladni.

  1. sziasztok, szia Tünde, nekem ez a 3 ik lombikom, etúttal donor petesejttel. Az első két sikertelen lombikom után eldöntöttem, hogy ezesetben nem nézegetek tesztet, mert már a teszt látványától is legörbül szám. Aztán olvastm amit írtál..nekem is 5 napos embrióval volt transzferem..nyilván berendeltem egy csokor tesztet. 10 eset. és az ET után 4 napon már valami szuperhalovány izé volt a teszten! azt hittem elájulok. Ma ez a 7 napom, és kb olyan erősségű asávocskám mint a Tied volt a hetedik napon. Tegnap haloványabb volt mint reméltem, ki is borultam -classic. de ma 🙂 szóval nagyon izgulok, egyelőre haladgatunk úgy tűnik 🙂

   1. Szia! Örülök az eredménynek. Én úgy érzem, hogy jó érzés tudni, hogy melyik nap hogyan áll a dolog. Ha van egy halovány csík, az azt jelenti, hogy valami legalább elindult, és még ha nem is ágyazódik be teljesen, akkor is legalább látod, hogy hol akadt el a folyamat. Szerintem ez már jó jel, szorítok!

    1. Szia, en is petesejt donoros vagyok, es nekem is kb. 5.napra már pozitív lett a teszt, és napról- napra erősebb a csík. Remelem minden rendbrn lesz. Drukkolok Neked is!

 5. Sziasztok,én is lombikos vagyok,2019 04 04 én volt a beültetés három napos embriot kaptam visza kettöt!Most már a hatodik napon vagyunk és még semmi jelét nem láttom!Szerintetek teszteljek vagy várjak még!???Remélem sikerült nagyon szeretnénk!

  1. Szia! Ha 3 naposak voltak, akkor én úgy a 7-8 nap körül reménykednék halvány vonalban.

 6. Sziasztok. Nekünk is megvolt az első leszívás(04.23),beültetés(04.25).2 napos babákat kaptam(2).
  Ha azt nézzük már a 9 napon vagyunk. Az elején a leszívás után nekem fájt a pocakom,utana hirtelen abbahagyta 4nap utan. Viszont most néha- néha olyan érzésem van mint akinek meg akar jönni.De a cicim nem fáj.
  Remélem, és nagyon bízok benne,hogy sikerült! 2 éve vátunk rá.
  Véleményetek? Tesztelhetek?

 7. Egy dolgot fontos dolgot hiányolok a bejegyzésből Tündi.

  Nem a csalódás elkerülése miatt nem ajánlják a 12-14. nap előtti tesztelést. Az oka az, hogy lombik esetén az ovuláció elősegítésére petesejtleszívás előtt hCG trigger shotot adnak, ami ugyanaz, amit a terhességi tesztek is mérnek. Ez fokozatosan, hetek alatt ürül a szervezetből, ezért simán előfordulhat, hogy egy ET+5. napon elvégzett teszt nem beágyazódott embriót, hanem csak visszamaradt hormont mér. Személyes preferencia, de én sokkal szívesebben örülnék egy későbbi valid pozitív tesztnek, mint egy korai hCG injekcióból visszamaradt csíknak.

  Fagyasztott embrió visszaültetésére ez nem vonatkozik, ott nem használnak trigger shotot, hogy elősegítség az ovulációt. Ha ott pozitív, akkor az valóban pozitív.

  1. Szia! Olvastam én is ilyet, de mindenhol csak feltételezésként írták. Eddig összesen 8 próbálkozásunk volt, ebből 2 terhesség, a két terhességen kívül csak egynél volt pozitív tesztem. Illete sok lombikossal beszéltem de nem jellemző, hogy az elején pozitív legyen a teszt a gyógyszerek miatt.

   1. Szia Tündi!

    Érthető írás, egy dologgal egészíteném ki. A lombik után sokaknak azért nem érdemes tesztet csinálni, mert Hcg hormont tartalmazó injekciót adnak leszívás előtt 36 órával, ami pozitív tesztet fog eredményezni, hiszen nagyon lassú, 10-14 nap a felszívódása. Nekem (és sokan vagyunk így) kellett szúrnom ugyanezt az injekciót beültetés után még 4 alkalommal, 3 naponta. Ami azt jelenti, hogy beültetés után 10 nappal szúrom az utolsó ilyen injekciót, ami mindenképpen pozitív eredményt fog adni még nagyon sokáig, ha tesztelek. Persze nem mindenki kap beültetés után ilyet, és/vagy ekkora dózist. De előtte mindenki kap ilyet. Nekem beültetés után 3 héttel kell jelentkeznem, hogy sikerült-e. Ez jövő héten fog megtörténni.

 8. Sziasztok már vagy csináltam 18 db tesztet és mindegyik negatívot jelezz de két hete késik a menstruációm voltam orvosnál ő pedig egy kis pontot látott a megembe mi lehet terhes vagyok vagy sem 🙁

 9. Sziasztok
  13-án volt a leszívás 16-án a beültetés 2 darabot helyeztek visza a 3 napon,ma reggel csináltam egy Gabriel nevezetű tesztet amin elég halványan lett második csík amit inkább rózsaszínnek mondanék.
  A hasam fáj mintha izomlázam lenne és feszülést érzek.
  Néha ne nyilak kisebb görcsök
  Légyszi válszoljatok. Köszönöm

  1. Szia! Hát én is csak tanácsot tudok adni, ami az, hogy ha már van halvány csík, akkor lehet bizakodni 🙂 Tesztelj újra, de legjobb, ha elmész vérvételre, mert ott kapsz konkrét hcg értéket. Ha az több száz vagy ezer fölötti, akkor biztosan jól halad a folyamat.

 10. Sziasztok,

  Nekem 2020.08.12.-én volt az embrió beültetésem. Tehát nagyon friss, 5 napos embriót kaptam vissza.Tehát az 5. napon vagyok. Az ovitrelle injekciót 07.05- én kellett beadnom, szerintem 12 nap már elég ahhoz, hogy távozzon a szervezetemből. A melleim nagyon fájnak, ma az első nap, hogy kicsit görcsölgetek, nem mondanám, hogy menzesz szerű, olyan feszítő érzés inkább. A melleim majd leszakadnak és olyan eresek lettek?! Olvasva ezt a beírást, én teszteltem egyet, ne öljön az ideg péntekig. Az early pregnancy tesztet használtam és csodák csodája egy halvány csíkocska megjelent. Örültem, de nem bíznám el magamat. Nekem péntekre kérték a vér hcg szintet, kicsit korainak találom azt is, de meglátjuk. Addig pihengetés. Hajrá mindenkinek!

  1. Szia! De jó, hogy valaki végre pozitív ügyben is ír 🙂 Elbízni magad? Én akkor bíztam el magam, amikor kibújt a picit a pocakomból, egészen a szülésig folyamatosan rettegtem, hogy mi van ha mégsem tapad meg, mi van ha nem lesz szívhang, mi van ha pozitív lesz a down-szűrés, stb… de azért bizakodni már lehet 🙂

 11. Szia Tündi és Mindenki,
  Ha valaki olvasná, most aug. 12- en volt a beültetésem, 42 éves vagyok, 2. Lombik próbálkozás. A meddőségi központ a 9. nap kérte hivatalosan a vizelet tesztet, az ünnepek miatt nincs vérvétel ma. 5. napon a beültetés után nagyon halvány csík már megjelent, a 9. napi ma reggel szépen mutatja a terhesség tényét. Halvány még ez is, de egyértelmű. A beágyazódás 4. és 5. nap lehetett, mert akkor görcsölgettem, meg is ijedtem, mert hajnalban ez ébresztett. Terhesnek is érzem magamat egyébként.
  A történetemről még annyit, hogy 2017 – ben volt egy méhpolipom és az akkori nőgyògyászom megműtott úgy, hogy nem vette észre a kezdődő terhességet ultrahangon. Polip műtét januárban és a baba túlélte, de meg kellett szakítani a terhességet április elején rendellenesség miatt, a baba még élt. Láttam a műtét előtti ultrahangon, nem volt magzatvizem, esélytelen lett volna kihordani. Nem kell leírnom a szívem szakadt meg és mit érdemel az ilyen orvos? A szövettan természetesen eltűnt! 2018- ban ismét terhes spontán és megint a borzalom, 9 hetesen nincs szívhang. Megint műtét. 2019 első lombiknál a stimulálás nem stimmelt, a rövid protokoll éretlen petesejteket adott. Megint lenyeltük. Ma pozitív terhességi teszt. Itt tartunk. Sajnos valami immunológiai hátterem azért van, közben ki kellett vizsgáltatnom magamat, fokozott immunológiai aktivitás, de konkrétan minden immunológiai tesztem negatív, nincs bizonyított betegség , TH1 citokin eltolódásom van, ezért a mostani lombik szteroid mellett megy ill. Clexane adásával.
  Dr Kádár javaslatára akit mindenkinek melegen ajánlok, lehet szeretni vagy nem,de vérprofi ami a meddőséget illeti.
  Ezért én nem gondolkodom előre. Ennél a lombiknál csak napról napra éltem meg a folyamatot és ezt ajánlom mindenkinek. Nagy lutri a lombik, akár fiatal vagy akár idősebb, mint én, / na azért olyan öreg nem vagyok 🤪/ nem tudod, hogyan reagálsz majd a kezelésre. Egy nálam jóval fiatalabb hölgynek 17- petesejtből a végén egy lett beültethető. Hogy lehet ez? Ledöbbentem. 30 év körüliek. Minek van akkor lombik kezelés?
  A párommal sokkal jobb eredményünk volt, pedig mi idősnek számítunk. Szóval min megy át az ember lánya? Egyébként, hogy ne legyen ez se unalmas számomra, túl lettem stimulálva, érdekes ez is, hogy engem túlstimulálni ? Azért sikerült. Szóval én az első három nap feküdtem, jobbára, mert nem is éreztem úgy, hogy jólesne aktívabbnak lenni, de 4. naptól otthon teszek- veszek. Nem ajánlom a sok fekvést, de leginkább halgass a testedre!
  Megint várakozunk.

 12. Tündi, köszi a bejegyzést, nagyon hasznos!
  Nekem múlt szombaton volt a leszívás és kedden a beültetés. Három inszemináció volt korábban, az első lombikot csináljuk. Annyira szeretnék tesztelni, de szerintem megvárom a vérvételt, ami még 9 nap múlva lesz… az inszeminációk után csináltam tesztet, illetve már a vérvétel napja előtt megjött, igenis csalódás, nem könnyű, nem esik jól, ha nem sikerül.
  Most reménykedünk. 🙂 drukk mindenkinek!

 13. Sziasztok! Fet utàn 14 nappal végzett vérvétel eredménye 93, 5 hcg volt. Az első vérvételt követően visszahívtak még egy vérvételre, ami holnap lesz. Nagyon izgulok, hogy mi lesz az eredménye. Szerintetek ez a 93, 5-ös érték még nem biztosan tudható be terhességnek? El vagyok egy kicsit kenődve. 🙁

  1. Mi lett végül?
   Sikerült?
   Én ma vagyok FET+11 29hcg, harmadik lombikunk, eddig még sosem volt megtapadásom.
   Úgyhogy bízom benne, hogy szerdára szépen elindul felfelé.

   1. Szia Zsófi! Én ma vagyok beültetés után 11ik napon, 2ik lombik. Előző alkalommal barnázni kezdtem, majd vérzés is követte, 4,5 lett akkor a 11-ik napon a hcg. Most ugyan ez történt, kicsi barnázás majd ma reggel vérzés (görcsök és minden más nélkül, kevesebb is mint egy normál mensi) Doki javaslatára hcg ma a 11-ik napon 24,51… Megváltoztatta a doki a progeszteron szedését, csütörtök kell újra mennem vérvételre. Reméljük mi is a legjobbakat 🙂 minden jót kívánok nektek is, majd írd meg mi lett az eredményed! Csak pozitívan 🙂

 14. Sziasztok ! Nekem ez a első lombikom , szep.4 én volt a leszivásom amit az 5 napon kaptam vissza 2 sejtet,már el telt 9 nap a leszivástol és nagyon kiváncsi voltam ugy döntötem hogy csinálok egy tesztet amitől nagy csalodás ért mert negativ lett. Szerintettek tul korai volt vagy az is lehet hogy nem fogant meg a baba ??

 15. Oktober5 en volt a leszivasom 10 en volt a beultetesem 5 naposakat kaptam vissza 2 ot e nem erzek semmit csak a melleim erzekenyek az nem gond hogy en nem gorcsolok es nem faj a hasam azota inkabb nagyon aluszekony vagyok remelem sikerul 22 en megyek hcg re

 16. Sziasztok ! Nekem 10 .15 – én kaptam Visza 5 napos embriót el kezdet fájni hasam és el keztem barnazni volt ma valki így és megis sikerült neki koszonom választ

 17. Sziasztok.
  Nekem 5.naposat ültettek be 2 szép fejlett embriot. Kicsit túl stimuláltak de elmúltak azok a panaszaim(puffadás, görcs),viszont most vagyok a 9napon eddig 3 negatív tesztel, és tegnap óta erős menstruációs fájdalmaim vannak hullámokban plusz derékfájás.
  Én azt szeretném kérdezni hogy volt valakinek így akinek végül ilyen tünetek ellenére sikerült?

 18. 12.05-én kaptam vissza 2db 3 napos fagyibabát. Megfogadtam nem tesztelek többet, ez a 3. lombikunk, higyjétek el,vérvétel a biztos.
  A másik az ,hogy a lányomnál csak a 9. terhességi hétben mutatta a teszt a pozitívat ezelött 8éve .

 19. Jó napot.en második beültetés után vagyok,ma van 11 nap.5 napja becsetelesem van.tesztet csináltam,de negatív .hétfőn kell vérre mennem.nekem 30 an volt a beültetés,de 5 én szokott megjonni.lehet ezért barnazok.koszonom

 20. Sziasztok . Nekem tegnap volt FET 5 naposat kaptam vissza mikor érdemes tesztelni koszi válasz

 21. Sziasztok,
  Mi most a beültetés után 14. napon hcg vérvétel 258. Teszt a 10. napon hihetetlen halványan, de pozitív, bár csak 25 – Ös, tehát a leggyemgébb. 12. napon már rutinosak 10-es érzékenységű teszt, és határozottan pozitív. 🙂
  Első lombiunk 2018.ban sikeres, gonapeptyl és gonal F injekciókkal. 2021. Év elején modernebb injekciókkal sikertelen. De most, hogy visszakértem az eredeti injekciókat, láss csodát, sikerült. 2 hét múlva kiderül hányan lesznek. 🙂

  1. Gratulálok, örülök hogy a pozitív tapasztalatokat is megosztod Velünk 🙂

 22. Sziasztok!

  Augusztus 31-én volt a 2. lombikunk. 2 fagyibabát kaptam vissza 5 naposan.
  Az első lombiknál teljesen optimistán vártam az eredményeket, de sajnos nem sikerült. 🙁 Ekkor fogadtam meg, hogy bizony többet nem tesztelek a vérvétel előtt.
  Most a második teljesen más. Nem merem elhinni, hogy sikerülhet. Ráadásul 1-2 napja menzi szerű fájdamat is érzek. Ettől teljesen elkeseredtem. Volt valaki ebben a cipőben?
  A progeszteronos vérvételen már túl vagyok (még eredmény nélkül), de már most nem tudom, hogy hogyan tudom kibírni a következő hetet a következő vérvételig.

 23. Sziasztok nekem március 2án volt a beültetés fet, 10-13 ik napon is teszteltem és negatív 1db 5napos embriót kaptam vissza gondolom már ne számítsak sikerre? 16 án megyek laborba

  1. Mi lett az eredmény?28-án kaptam 5 napos embriót. Azóta vannak hevesebb görcseim esténként. Émelygés, hányinger utána hétfőtől jelentkezett már. Ma csináltam egy 10es erősségű tesztet, de negatív. Csütörtökön kell menni vérvételre…bizakodhatok?

 24. Sziasztok én nekem szombaton volt a beültetés 3 napos embrió ma halványan de pozitív lett a teszt.de mindenki azt mondja hogy még nem lehet az biztos az otrivelle től van.tenyleg nem lehet a terhesegtol????😢

 25. Sziasztok!28-án kaptam 5 napos embriót. Azóta vannak hevesebb görcseim esténként. Émelygés, hányinger utána hétfőtől jelentkezett már. Ma csináltam egy 10es erősségű tesztet, de negatív. Csütörtökön kell menni vérvételre…bizakodhatok?

 26. Sziasztok nekem 2023.11.27 volt a be ültetésem Romániában vér vételre küldött 12 hó 5 dikén ami 03 let a hcg eredményem. Csinálni kelet egy új vért 12 hó 7 volt anak az eredménye viszont 0.1 let úgy hogy nem sok sikert látok benne. Vol már valaki ijen hejzetben? Köszönöm a választ.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.